Je wilt natuurlijk graag weten hoelang het duurt voordat je jouw bestelling krijgt. Of naar welke vervoerder je uit moet kijken. En wat als het product je toch niet bevalt, kan je het dan retour sturen. Op al deze vragen geven we graag antwoord!”

Verzending:
Over het algemeen geldt voor veel van onze producten, voor 16:00 besteld, de volgende werkdag in huis. Dit betekent dat nog diezelfde dag de bestellingen bij PostNL worden ingeleverd. Natuurlijk zijn we hiervoor afhankelijk van PostNL.
Het kan helaas soms voorkomen dat jouw bestelling bij PostNL vertraging oploopt.

Let op:
Voor producten die gezaagd moeten worden, denk aan wandkurk of vloeren, hanteren we een levertijd van 2 tot 3 werkdagen. Op maat gezaagde producten worden helaas niet geroutineerd.

Naar welke vervoerder kan je uitkijken?
Wij vervoeren bijna al onze bestellingen met PostNL, op hele grote pakketten na. Deze worden met een koerier vervoert, en hiervan word je op de hoogte gesteld.

Retourneren:
Soms kan het gebeuren dat het product niet bevalt. Je hebt het recht om 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling het product als retour aan te melden en terug te sturen. De verzendkosten van een retour vergoeden wij helaas niet. Als we jouw product of producten heelhuids hebben ontvangen storten we het bedrag van het product of producten binnen 14 dagen terug.

Indien je het product wilt retourneren, stuur dan een mail naar info@vanalten.eu. Wij helpen je dan graag verder met jouw retour!

Retouradres:
Kurk & Co t.a.v retouren,

Schroefstraat 26,
8223 ED LELYSTAD.