Kurk & Co
Dé webshop waarop je alles kan vinden van kurk!

Van de kleinste kurkjes tot complete kurkvloeren, we hebben een heel groot assortiment. Kurk & Co is een webshop opgericht door de kurkgroothandel VanAlten.eu B.V. Naast het bieden van kurk aan verschillende grote bedrijven, wilden wij ook graag de Nederlandse consumenten bedienen. Daarom zijn we in 2018 Kurk & Co opgestart.

Iedere dag proberen we steeds een beetje beter te worden. Voor de klanten en voor het milieu. Zo hebben we in ons nieuwe pand een Kurk Experience Centre zodat de klant nog meer kan beleven hoe het is met een van onze prachtige diverse producten zoals; vloerkurk, wandkurk en nog veel meer. We verzenden onze bestellingen met hergebruikte dozen. We zijn tegenwoordig ook goed en snel bereikbaar via WhatsApp. Zo maken we het voor jou, maar ook voor onszelf steeds een stukje makkelijker! Wil je een keertje langskomen? Geen probleem, we maken graag een afspraak met je!

Maak een afspraak:
Kom gezellig met ons koffie drinken in ons nieuwe Kurk Café en leer meer over onze producten!”
Graag weten hoe het er bij ons aan toe gaat?
Of wil je meer informatie hebben over onze producten?
Je bent van harte welkom!”

Vraag een sample aan:
Voordat je die ene wand of vloer geheel in kurk verandert, is het fijn om te weten hoe eruit komt te zien. Daarom kan je bij ons gratis samples aanvragen! Liever thuis blijven? Dat kan ook, we versturen graag samples naar je toe!”