Kurk op maat

Heb je een leuk project waar je een op maat gemaakte kurk oplossing voor nodig hebt? Dan ben je bij Kurk & Co aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van het bewerken van het materiaal kurk kunnen wij goed voorzien in de behoeftes van de klant.

Werkplaats

In onze grote werkplaats houden wij ons bezig met de meest uiteenlopende kurkprojecten. We beschikken over veel techniek en kennis waardoor (bijna) alles mogelijk is! Schuren, zagen, verlijmen of persen, we zijn van alle markten thuis. Of het nu gaat om piepkleine flessluitingen of gigantische vierkante meter vloer, wij helpen u graag verder!

 

Expertise

Ons bedrijf is al sinds 1835, met een paar overnames tussendoor, actief in de kurk industrie. Hierdoor hebben wij in al die jaren flink wat kennis over kurk mogen opbouwen. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden van dit geweldige product.

Design

Ook voor het ontwerpen van speciale kurkmeubelen kan je bij ons terecht. Wij hebben al redelijk wat projecten met kurk gemaakt en hebben hier ook veel ervaring in. Van kurktafels tot gehele keukenbladen van kurk, (bijna) alles is bij ons mogelijk. Neem snel contact met ons op om te sparren over jouw kurkproject!