Ook voor de zakelijke klant.

Kurk & Co, de handelsnaam van vanAlten.eu B.V. (voorheen Thole B.V.) is ook dé aanbieder van kurkproducten voor de zakelijke markt. Onze historie gaat terug tot 1835 en in de vorige eeuw heeft het bedrijf zich breed ontwikkeld in allerlei oplossingen van kurk.

Wij leveren reeds vele jaren naar tevredenheid aan bedrijven in binnen- en buitenland uiteenlopende producten van kurk, sommige specifiek voor hen (mede) ontwikkeld en geproduceerd. Het betreft producten voor de isolatiemarkt, de luchtvaart, verpakkingbedrijven, kwekers, bouwondernemers, de schoenindustrie, decoratieve producten, scheepsbouwers en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Wij denken graag met u mee om te laten zien dat duurzame oplossingen binnen bereik komen en om ook uw bedrijf/product duurzamer te maken.

Ons Kurkmateriaal komt uit het Middellandse Zeegebied en onze manier van werken is er op gericht om zo duurzaam mogelijk te produceren, vervoeren en te verpakken.

Wilt u met ons in contact komen of wilt u een offerte opvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Voor al uw vragen!