Informatie over

Verzending, retourneren en annuleren

Verzending


Verzendmethoden

Onze pakketten verzenden wij met grotendeels met PostNL. Voor het verzenden van uw pakket kunt u kiezen uit drie methoden:
– Verzenden naar uw opgegeven adres door Post NL
– Verzenden naar een servicepunt van Post NL; u kunt uw pakket op eigen gelegenheid ophalen.
– Afhalen in ons magazijn te Zeilweg 13D op het industrieterrein Noordersluis te Lelystad.

Wij hanteren een levertijd van 2 werkdagen; voor kurk op rol en het zwevend kurkparket hanteren wij 4 dagen verzendtijd.

Let op: Door de vakantieperiode kan het zijn dat de levering van uw bestelling wat langer duurt.

Verzendtarieven

Binnen Nederland en België hanteren wij de volgende tarieven:
– Algemene pakketverzending: € 6,95
– Vloeren en wanden: € 20,95


Annuleren en retourneren


Annuleren

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos.
Annuleert u de bestelling nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Kurk&Co zal het bedrag van de bestelling (excl. verzendkosten) na het in goede orde ontvangen te hebben naar u terugstorten. Uitzondering hierbij zijn gepersonaliseerde producten en maatwerk, deze bestelling is na verwerking niet meer te annuleren.


Retourneren

Bestellingen/artikelen kunnen gedurende 14 dagen, ingaande op de dag van levering, aan ons worden geretourneerd. Uitzondering hierbij zijn gepersonaliseerde producten en maatwerk. Voorwaarde bij retournering is dat het product niet is gebruikt en wij het in originele staat ontvangen.

U dient uw artikelen terug te sturen naar het onderstaande retouradres. Kurk&Co zal het totaalbedrag van de geretourneerde artikelen binnen 10 werkdagen na ontvangst terugstorten. Verzendkosten zijn voor uw rekening. Wij adviseren om bij retournering te kiezen voor de pakketpost van PostNL. Verzending van een pakket tot 10 kg (incl. Track & Trace) bedraagt daar € 6,95.

Alle annuleringen en retourneringen dienen schriftelijk aan Kurk&Co kenbaar te worden gemaakt. U kunt een email sturen naar het onderstaande adres. Vermeld hierbij in ieder geval uw volledige naam en bestelnummer en de artikelen die u wenst te annuleren of retourneren. Ter verbetering van onze klantenservice zouden wij  het op prijs stellen wanneer u ons de reden hiervan laat weten. U bent hier uiteraard conform de wet Koop op afstand niet toe verplicht.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen ook het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Kurk&Co heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.


Retouradres:

Zeilweg 13D
8243PK Lelystad
klantenservice@kurkenco.nl