Kurkmeubels op maat

Met kurk kan je ontzettend veel dingen doen. Zo kunnen we ook meubels bekleden met kurk, denk aan een tafelblad van kurk, een krukje van kurk en nog veel meer! Op deze pagina vind je een paar van onze laatste projecten waar we aan hebben gewerkt. Zo hopen we dat je wat inspiratie op doet. Er is namelijk van alles mogelijk met kurk!

Wil je graag weten wat er mogelijk is? Of heb je een geweldig idee dat je met ons wilt delen en graag met ons wilt realiseren? Dan staan wij heel graag voor jou open om te helpen met jouw plannen. Van ontwerp tot realisatie, kom maar op :).

Kurktafel met kurk krukjes
kurktafel rood

Kurk tafelbladen

Een tafelblad van kurk staat erg mooi in je interieur. Met een goede laklaag op het materiaal is het tafelblad ook nog eens erg stevig en slijtvast. We kunnen zowel vloerkurk als wandkurk gebruiken op de tafels, bijna alles is mogelijk!

We plakken een mooie kurklaag op een houten ondergrond, welke daarna naar wenst gelakt kan worden. De tafel wordt afgewerkt met een stevige lijst rondom, en deze lijst kan in verschillende kleuren en verschillende houtsoorten worden gemaakt. Bijna alles is mogelijk, materialen die we nog niet in ons assortiment hebben kunnen we natuurlijk altijd bestellen voor de klant. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van een leuk tafelblad?! Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

Meubels bekleden met kurk

Waar de laatste tijd veel vraag naar is, is het bekleden van meubilair met kurk. Denk aan koelkasten, keukenkastjes of zelfs gehele trappen. Dit doen we dan met wandkurk, dat in tegels of als behang bij ons beschikbaar is.

Door de kurk daarna te behandelen met een goede laklaag, kan de kurk ook gebruikt worden op plekken waar soms vocht komt, denk aan de keuken of de badkamer. Het beplakken is erg gemakkelijk te doen, maar als je dit aan ons uit wilt besteden is dit natuurlijk ook mogelijk.

koelkast kurk