Kurk van kwaliteit kent zijn prijs

Goedkoop is vaak duurkoop

We leven in een wereld waarin tegenwoordig voor bijna alle producten wel een prijsstunter bestaat. Een dure merkbank is meestal ook te verkrijgen in een gekopieerde merkloze variant voor bijna de helft van de prijs. Het verschil gaat hem zitten in het materiaal. Voor de merkloze goedkopere variant wordt in veel gevallen ander en goedkoper materiaal gebruikt. Dit zorgt er wel vaak voor dat de levensduur van een goedkope prijsstunter korter is dan de wat duurdere versie, waardoor je op de langere termijn duurder uit bent.

Prijs en kwaliteit kurk

En zo werkt het vaak ook met kurk. Doordat kurk een natuur product is, is het materiaal kurk relatief duur. Maar dan kan je wel profiteren van de vele geweldige eigenschappen van kurk en doe je ook iets terug voor het milieu!

Doordat kurk een steeds gewilder product wordt, zijn er tegenwoordig ook veel goedkopere varianten van kerkproducten op de markt. Maar onthoud wel dat kurk van een goede kwaliteit zijn prijs kent, goedkoper kurk wordt vaak vermengt met onnatuurlijke materialen zodat de kost- en dus ook de verkoopprijs naar beneden kan worden gebracht.

cork2

Kurk & Co = kwaliteitskurk

Wij houden van kwaliteit. Kurk is een natuurlijk product en wij vinden dat dit zo natuurlijk mogelijk moet blijven. Dit garandeert namelijk de kwaliteit van de kurk maar ook de mate van duurzaamheid. Wanneer je kurk bij Kurk & Co besteld kun je er van uitgaan dat je kurk van hoge kwaliteit in huis haalt!